O mnie

Cześć, tu Agnieszka! Miło mi Cię tu gościć!

Urodziłam się na przełomie lat 80. i 90., jestem warszawianką z dziada pradziada. Wychowałam się w miłości do zespołu The Beatles, Kabaretu Starszych Panów, brytyjskich seriali i filmów z Louisem de de Funèsem.

Uwielbiam podróże i wykorzystuję je do poznawania nowych smaków. Hiszpańska paella, greckie keftedes, francuskie bouillabaisse i pain au chocolat czy włoska pasta alla carbonara albo spaghetti alla puttanesca – moich ulubieńców mogłabym wymieniać godzinami.

Od lat w ilościach hurtowych pochłaniam literaturę kulinarną. Książek jest tyle, że niedawno musiałam kupić nowy regał. A lista życzeń cały czas się powiększa.

W kuchni najbardziej cenię sobie prostotę. Uważam, że z kilku składników można wyczarować coś zachwycającego. Na blogu staram się kierować właśnie tym założeniem.

Przez kilka lat pracowałam w marketingu w międzynarodowych firmach z branży telekomunikacyjnej a także jako redaktor/wydawca w jednym z największych ogólnopolskich portali. Od 2020 roku łączę moje doświadczenie wyniesione z wcześniejszych miejsc pracy z wieloletnią pasją, jaką jest fotografia kulinarna i tworzenie nowych przepisów. Realizuję zlecenia dla firm z branży gastronomicznej, spożywczej i e-commerce.

Mam nadzieję, że znajdziecie tu coś dla siebie 🙂

Jeśli macie ciekawe propozycje współpracy, piszcie na agnieszka@na-talerzu.pl.

Close
Na-talerzu.pl © Copyright 2020-2023. All rights reserved.
Close
Na-talerzu.pl