Ciasteczka Oreo i masło zmiksuj w blenderze do konsystencji mokrego piasku.
30 ciastek oreo, 100 g masła
Wyłóż formę do tarty masą ciasteczkową i wstaw do lodówki na min. 30 minut.
W międzyczasie przygotuj ganache. W głębokim rondlu umieść śmietanę i doprowadź do wrzenia. Czekoladę połam na kostki.
300 g śmietany kremówki
Gdy tylko śmietana zacznie się gotować, dodaj czekoladę i masło. Wymieszaj do pełnego połączenia masy. Odstaw do ostygnięcia.
250 g gorzkiej czekolady, 150 g mlecznej czekolady, 90 g masła
Wyjmij z lodówki schłodzony spód i wyłóż na niego konfiturę. Przełóż czekoladowy ganache, wyrównaj i wstaw do lodówki na minimum 2 godziny.
250 g konfitury malinowej
Udekoruj przesianym przez sitko kakao.