Polędwiczki oczyść i pokrój na ok. 2 cm plastry. Posyp świeżo zmielonym pieprzem.
Cebulę pokrój w piórka.
Na patelni rozgrzej masło klarowane.
Ułóż równomiernie na patelni plastry polędwiczek i smaż z obu stron przez ok. 2 minuty. Gdy przewrócisz polędwiczki na drugą stronę, posyp je solą. Jeśli wszystkie plastry nie mieszczą się w jednej warstwie na patelni, smaż polędwiczki partiami. Usmażone polędwiczki przełóż na talerz.
Na tę samą patelnię dodaj cebulę i smaż na małym ogniu przez 3-4 minuty.
Wlej na patelnię gorący bulion i dodaj obie musztardy oraz sos Worcestershire.
Wlej śmietanę, dokładnie wymieszaj i gotuj przez ok. 5 minut.
Dodaj polędwiczki na patelnię i smaż jeszcze przez 3-4 minuty.
Podawaj z ulubionymi dodatkami: puree ziemniaczanym, młodymi ziemniakami, kaszą lub makaronem.